Strakke productfoto’s en een fantastisch uitzicht

‘Nieuwe uitdagingen zijn altijd welkom’, staat er op mijn website en zo is het ook echt. Geen wonder dat ik enthousiast ben als een plaatsgenoot me belt met een heel leuk voorstel. Voor zijn website heeft hij strakke productfoto’s nodig van een voedingsapparaat en voedingskabels die wereldwijd verkocht worden. Kom maar op!

Studio
Het duurt niet lang of ik heb mijn studio voor de gelegenheid omgebouwd en in plaats van een fotogeniek persoon staat er nu een ingewikkeld uitziend apparaat voor m’n neus. Voordeel is dat ik niet hoef te begrijpen hoe het toestel werkt. Ik mag het product alleen goed in beeld brengen. Nou, daar doe ik mijn uiterste best voor.

Vingerafdrukken
Productfotografie; het bevalt me wel. Als ik bezig ben mijn eigen vingerafdrukken weg te poetsen en kabeltjes met dubbelzijdige tape precies zo te positioneren als ik in mijn hoofd heb, vergeet ik de wereld om me heen. Ik ben tevreden met het resultaat! En nog veel belangrijker; de opdrachtgever ook. Er volgen snel meer producten, zegt hij.

Nieuwe stelling
Een heel andere afspraak heb ik eerder deze week, op de Binnenmolen van Rhenen. Molenaar Henk begint na de zomer met een grondige restauratie; de vijftig jaar oude stelling wordt volledig vernieuwd. Leuk, want ik schrijf er een artikel over voor De Gelderlander. Henk vertelt me daarom alle ins en outs van de molen die vanaf de eerste verdieping een fantastisch uitzicht geeft over Rhenen en een stukje Betuwe. Een fijn plekje voor een interview dus. Bovendien ben ik weer wat meer te weten gekomen over het beroep van mijn voorouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *