Reizen, schrijven, fotograferen, familie <3

Reizen en vakantie vieren. Dat zijn twee bezigheden die me wel goed liggen. Ik ben er ook best goed in, al zeg ik het zelf. In alle twee! Fantastisch daarom natuurlijk dat ik beide hobby’s kan combineren met werk. Schrijven en fotograferen over het reizen dus. Ideaal!

Tijdens onze zes maanden durende reis down under schreef ik al diverse artikelen voor oppad.nl van SNP Natuurreizen en hun inspiratieblad Ontdek!. Maar ik ben er inmiddels achter gekomen dat ik voor input echt Europa niet uit hoef te gaan. De Oostenrijkse Alpen geven genoeg stof voor mooie artikelen. Dat is wat ik afgelopen zomer dus gedaan heb; bergen op klauteren, mijmeren bij kabbelende Alpenbeekjes en luisteren naar klingelende koeienbellen. Maar ook foto’s maken en artikelen schrijven. Voor SNP Natuurreizen en voor Kek Mama. Het resultaat op Op Pad kun je alvast lezen via deze link.

Familieshoot
Maar thuis in Nederland zijn er gelukkig ook genoeg leuke projecten te doen. Laatst een gezellige familieshoot bij de Soesterduinen bijvoorbeeld. De vier kinderen racen om het hardst wie als eerste bij de eenzame boom op de zandvlakte is. Een halve seconde later komen ook de volwassenen aan gekuierd door het mulle zand. De kinderen zijn inmiddels de takken al opgeklommen. Het levert leuke beelden op. Dan begint het te spetteren en zijn we blij dat deze fotogenieke boom ons wat beschutting biedt. Regen of niet, we gaan gewoon door, vol enthousiasme, allemaal. Door het ‘slechte’ weer zijn we bijna helemaal alleen in dit prachtige natuurgebied. Dat én de mooie wolkenluchten zijn dan weer de voordelen van de wisselvalligheid. Dit soort opdrachten geven me echt energie!

De zomervakantie is voorbij. Er staan weer allemaal leuke dingen op het programma. Ik heb er zin in! Lekker aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *